alla kategorier
EN

Företagsnyheter

Hem> Nyheter > Företagsnyheter

Kontakta Oss

0086 13407313242

0086 73186394561

[e-postskyddad]

No.804, 2nd Building, No.68 Luositang Road, Changsha Economic and Technological Development Zone, Changsha City, Hunan-provinsen, Kinas PR 410100

Changsha TENCAN Deltog i PM Kinas utställning 2016

Tid: 2016-05-06 Träffar: 7

Den 29 april avslutades den 9:e Shanghai International Powder Metallurgy & Cemented Carbides & Advanced Ceramics Exhibition som hölls i Shanghai China Everbright Convention & Exhibition Center framgångsrikt. Vi, Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd deltog i utställningen.

PM Shanghai-utställningen är en av de största och mest kända hårdmetall- och keramikutställningarna i Kina. Några av våra produkter som genomskinlig handskbox (handskfacket i akryl), super mini planetkulkvarn för handskfack, labbkulkvarn och planetkulkvarn med pekskärm visades i utställningen, som hade lockat många besökande människor från inhemska och utomlands. De samlades vid montern för att titta, konsultera eller diskutera och ställde massor av frågor om malning, blandning och dispergering av laboratorieprover som de stötte på i sitt dagliga experiment.

Shanghai PM-mässan är en fruktbar resa där vi fick mer uppmärksamhet och fokus samt massor av råd och förväntningar från slutkunder och återförsäljare under mässan. Vi är säkra på att utställningen kommer att hjälpa oss att utveckla och uppdatera mer avancerad labbpulverteknologi och lösningar för laboratorieprovberedning i framtiden.

1

2

3