alla kategorier
EN

Planetbollkvarn

Hem> PRODUKTER > Planetbollkvarn

Industriell-Planetary-Ball-Mill-2
01 (1)
02 (1)
03 (1)
04 (1)
05 (1)
Helriktad planetkulkvarn QXQM 8L
Helriktad planetkulkvarn QXQM 8L
Helriktad planetkulkvarn QXQM 8L
Helriktad planetkulkvarn QXQM 8L
Helriktad planetkulkvarn QXQM 8L
Helriktad planetkulkvarn QXQM 8L

Helriktad planetkulkvarn QXQM 8L

Träffar: 29

Tillämpningar
Heavy-duty fullriktad planetkulkvarn används ofta inom geologi, mineraler, metallurgi, elektronik, byggmaterial, keramik, kemisk industri, lätt industri, medicin, miljöskydd och andra avdelningar. Den är lämplig för många produktionsområden såsom elektronisk keramik, strukturkeramik, magnetiska material, litiumkoboltoxid, litiummanganat, katalysator, fosfor, lång efterglödande fosfor, sällsynta jordartsmetaller polerpulver, elektroniskt glas, etc. Produktion av pulver, bränslecell , Zinkoxidvaristor, piezoelektrisk keramik, nanomaterial, waferkeramisk kapacitans, MLCC, termistor (PTC, NTC), ZnO-varistor, dielektrisk keramik, aluminiumoxidkeramik, zirkoniumkeramik, fosforpulver, zinkoxid, kobalt P, PZ Oxide, PZ Oxide , Mn-Zn Ferrit, etc.

  • Video
  • Översikt
  • arbets~~POS=TRUNC
  • Funktion/fördelar
  • Data Sheet
  • Matchbart tillbehör

På basis av den vertikala planetkulkvarnen, lägger den rundstrålande planetkulkvarnen till funktionen att planetskivan välter. Medan planetariska skivor och kvarnburkar gör planetariska rörelser, kan de också göra 360 graders vältning i ett stereoutrymme för att realisera flerriktade och multidimensionella rörelser av kulkvarnsburkar och för att förbättra graden av oordnade rörelser av kulor och material. Allt material mals inuti kvarnburkarna utan död vinkel, vilket gör malningsmaterialen mer enhetliga och finare. Den här typen av kulkvarn löser vanliga problem som att sjunka till burkens botten och fastna på burkens vägg. Kraftfull planetkulkvarn i full riktning är designad för produktion av stora partier med skjutdörr baserad på laboratorietyp av planetkula i full riktning kvarn. Denna typ av maskin kan matchas med stödlyft- och matningsanordningarna som är antagna med integrerad design. Matningsanordningen innehåller tekniken för vibrerande skärmning och urladdning för enkel och bekväm drift. Den möjliggör enkel och snabb upptagning, tömning och lastning av kvarnburkar, minskar arbetsintensiteten och förbättrar produktionseffektiviteten.

x-1

x-2

QXQM-seriens planetkulkvarn har fyra kulsliptankar installerade på en skiva. När vridskivan roterar roterar kvarnkrukorna på sin egen axel och roterar 360 grader. Och bollarna i tankarna maler och blandar prover i höghastighetsrörelse. Produkten kan krossa och blanda olika produkter av olika material och granularitet med torra eller våta metoder. Minsta granularitet för markprover kan vara så liten som 0.1 mikrometer. Det används ofta inom områdena geologi, gruvdrift, metallurgi, elektronik, konstruktionsmaterial, keramik, kemiteknik, lättindustrimedicin, miljöskydd etc. QXQM-seriens planetkulkvarn har fyra kulslipningstankar installerade på en skiva. När vridskivan roterar roterar kvarnkrukorna på sin egen axel och roterar 360 grader. Och bollarna i tankarna maler och blandar prover i höghastighetsrörelse. Produkten kan krossa och blanda olika produkter av olika material och granularitet med torra eller våta metoder. Minsta granularitet för markprover kan vara så liten som 0.1 mikrometer. Det används ofta inom områdena geologi, gruvdrift, metallurgi, elektronik, konstruktionsmaterial, keramik, kemiteknik, lättindustrimedicin, miljöskydd etc.

x-3

1. Stabil rotationshastighet för växellådan säkerställer experimentets konsekvens och repeterbarhet.
2. Planetarisk rörelseprincip antas i maskinen, som har hög hastighet, stor energi, hög effektivitet, liten granularitet.
3. Fyra pulverprover från olika storlekar och olika material kan produceras samtidigt.
4. Maskinen styrs av en frekvensomvandlare, du kan välja idealisk rotationshastighet enligt förväntat experimentresultat. Omvandlaren är utrustad med en enhet med underspänning och överström för att skydda motorn.
5. Planetkulkvarnen har funktioner för att tajma strömavstängning, självtimma framåt och reverserande rotation. Du kan fritt välja alla driftlägen av enkelriktad riktning, alternering, succession, tidsinställning enligt experimentella behov, för att förbättra effektiviteten av slipningen.
6. Tekniska egenskaper hos Tencan Ball Mill: Låg tyngdpunkt, stabil prestanda, kompakt struktur, enkel användning, pålitlig säkerhet, lägre ljud, liten förlust.
7. Säkerhetsbrytare är installerad på maskinen för att förhindra säkerhetsolycka om säkerhetsluckan öppnas medan maskinen är igång.
Professionell design och industriell modellering av kulkvarns skal med slank tillverkning gör maskinen utsökt och fin. CNC-bearbetningsteknik används för att tillverka maskintillagda delar, och precisionsväxlar med specialmaterial väljs för transmissionsväxlar för att säkerställa smidig, säker och låg ljudnivå av kulkvarnen vid hög hastighet. Vältande motor har funktion av bromslåsning, som kan stoppa välta i vilken vinkel som helst, den är säker och pålitlig. Kulkvarn är lätt att använda tack vare pekskärmen på mikrodatorn eftersom dess gränssnitt är enkelt och intuitivt. Denna typ av kulkvarn kan realisera växelstyrning framåt och bakåt och har funktioner för timing och avstängningsminne.

Tabell 3 Tekniska parametrar för tunga helriktade planetkulkvarn res av Tencans helriktade planetkulkvarn

MatningslägeKugghjulsdrift
DriftlägeTvå eller fyra kvarnburkar kan användas för varje malning
Max kapacitet för materialMindre än 1/3 av varje burkvolym
Total maxkapacitet: mindre än 1/3 av den totala burkvolymen
MatningsstorlekMjuka och krispiga material ≤ 10mm
Andra hårda material ≤ 3mm
Utdata granularitetMinsta granularitet kan uppnås till 0.1μm
Rotationshastighetsförhållande1:02
Max kontinuerlig drifttid72 Timmar
Material från tillgängliga kvarnburkar304 Rostfritt stål, 316l rostfritt stål, Zirconia, Nylon, PU,
Aluminiumoxidkeramik (korund), PTFE, agat, volframkarbid

Tabell 1 Parametrar för Tencan Heavy-duty Planetkulkvarn i full riktning

modell nr.SpecifikationerMatchbara storlekar
 av Mill Jars
Matchat kvantitetMatchbara storlekar
av vakuumkvarnburkar
QXQM-2020L2L-5L4 st1L-4L
QXQM-4040L4L-10L4 st2L-5L

Tabell 2 Tekniska parametrar för Tencan Heavy-duty helriktad planetkulkvarn

modell nr.SpänningPowerrotations~~POS=TRUNCBrus
QXQM-20380V-50Hz4.0KW50-430 varv / minMindre än 65 db
QXQM-40380V-50Hz5.5KW40-390 varv / minMindre än 65 db

Tabell 3 Tekniska parametrar för Tencan Heavy-duty helriktad planetkulkvarn

modell nr.VarvtalsregleringNettoviktNettomått
QXQM-20Frekvensstyrning1150kgs1700 * 1210 * 1300mm
QXQM-40Frekvensstyrning1400kgs1900 * 1450 * 1480mm


Applikationsfall av Planetary Ball Mill

x-5

Applikationsfall av Planetary Ball Mill

x-6

UNDERSÖKNING

Ditt namn *

Företagsnamn

Land

Telefon

E-post *

Din förfrågan